Dette skal jo være lenge iovnen og derfor må det kuttes grovt eller forbli helt. Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Svinestek med kremet sjampinjong og ovnsbaktbrokkoli klar for inntak. Dette trenger du til den ovnsbaktebrokkolien (oppskrift lånt fra Idas hverdagsblogg)
Honning-glasertesommerkoteletterOvnsbaktsvinenakke med pastinakkpurèDel på. Å langtidsbrassere (koke) er en fin måte å få en symfoni av smaker ut av en stek
Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middagtil to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensenei gryten, lager den seg selv istekeovnen
Heisann. I dag har jeg et supert lunsjtipstil dere. Det hender vispiser det tilmiddag også når kjøleskapet er litt tomt, for egg har vialltid – godt, billig og proteinrikt
Dette ble virkelig en god hverdagsmiddag, dette er mat som hele familienvillike. Jeg har aldri laget kål på denne måten før, og at det skulle bli så godt hadde jeg nesten ikke trodd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.