Svinestekimelk. Svinestekblirdeilig laget på denne måten. Derfor kom noen på å tilsettemelk, og så har den utviklet seg til den raffinerte retten den er i dag
Svinestek av bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Svinestek av bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Svinestek må ikke være tradisjonell eller kjedelig. Å glasere den kan gi en fin ekstra smak. Dette blandet jeg godt sammen og smurte svinesteken godt inn
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en litenvri på steken måtte tili dag
Neste gang skal jeg både være mer forsiktig med sukkeret og bruke littmindrekulturmelk. For noen uker siden gjorde idErik og jeg en filmjobb på Universiteteti Nordland
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Kok opp melken og løs opp sukrinmelisen. Heihei. Kaken er uten melkeprodukter, gluten, mel og sukker. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennligesukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.