Det brygges ikke noe særlig med påskeøli Norge lenger. Praktfullt øl. Copyright. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
Såklart jeg da måtte modellere en liten Ole Brum på bursdagskaken hans. ) Inni er det en deilig sjokoladekake med sjokoladekrem, smørkrem og sjokoladebiter
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Eg har hatt eit anstrengt forhold tilølheilelivet. Dei første tjue åra var det fordi eg var fråhalden, dei neste nesten tretti har det vore fordi eg ganske enkelt ikkjelikar smaken
Det mest nasjonale vi har i Norge, er vann, surmelk og øl. Og dagene før dagen er det spalte opp og spalte ned om bunader, sløyfer, musserende vin, vin, mat og svært lite om det viegentligdrikker
Har du smakt svinekjaker. Posted by TorillAnita. Jeg kjøpte disse hos Annies på Mathallen og har også kjøpt både svinekjaker og oksekjaker der tidligere
Jeg elsker å steke hel kylling og den beste måten å gjøre det, er å ha den oppå en ølboks. Hei. Start med å tømme ølet fra ølboksen over i ett glass og deretter skjær av toppen av ølboksen
Skrei med blomkålpure, chorizovinaigrette og potetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinariskakademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Honningkaramell. Ha gjæren i en bolle. Tilsett melk, smeltet smør, egg, honning og salt og rør godt. Bland ingrediensenetilhonningkaramell, og kok til det blir en tykk karamell
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.