Dekk et stekebrett med alufolie og legg et stort bakepapir oppå. Ha litt olivenolje på bakepapiret og legg fiskeskivene oppå. Legg noen skiver sitron og persille rundt sammen med fisken. Hell over extre virgine olivenolje. Legg på et lokk med alufolie.
Sett fisken inn i en forvarmet ovn på 180 grader, midt i ovnen i 20-30 minutter.
Server med godt med extra virgine olivenolje, rikelig med bladpersille, litt salt og klem over litt sitron.
Smaker godt sammen med ratatuoi og ovnstekte poteter.
Saltes når de er ferdigstekt og gyldne i fargen. Sett potetene iovnen og snu de littinnimellom. Det var dette med å bruke om igjen rester da, og ikkeminst tømme fryseren for julemat og ferdige retter
Ovnsbakt torsk med kikerter. Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagennydelig med det ultimatetilbehørettil torsk, skrei og annen hvitfisk
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikkefordi jeg vilspisemindre karbohydrater, men fordi jeg vilspise mer grønnsaker
Cherrytomatene skal stå iovneni ca. Stekttorskeloin med pesto, bacon,. stekt sopp og. Denne oppskriften er enkel, men god og skal fungere selv i en travel hverdag
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stektris. Imotsetningtil den man kjøper på kinesiske restauranter, så har denne her lite fett i seg, da jeg egentligikke steker risen
Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.