Sverdfisk stekt i ovn
camillasmatblogg
camillasmatblogg

Sverdfisk stekt i ovn

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Beregn 1 skive sverdfisk til hver.
  • Sverfisk i skiver
  • 1 stor kvast bladpersille
  • 1 sitron
  • Rikelig med extre virgine olivenolje
  • Salt til servering

Instruksjoner

    Dekk et stekebrett med alufolie og legg et stort bakepapir oppå. Ha litt olivenolje på bakepapiret og legg fiskeskivene oppå. Legg noen skiver sitron og persille rundt sammen med fisken. Hell over extre virgine olivenolje. Legg på et lokk med alufolie.
    Sett fisken inn i en forvarmet ovn på 180 grader, midt i ovnen i 20-30 minutter.

    Server med godt med extra virgine olivenolje, rikelig med bladpersille, litt salt og klem over litt sitron.

    Smaker godt sammen med ratatuoi og ovnstekte poteter.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.