Supre bursdagsmuffins
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 egg 1,5 dl eplemos, usøtet. Jeg koker den selv og kjører den i mikser for å få den klumpefri, men det er mulig å finne usøtet eplemos i helsekosten eller i helsekosthylla på supermarkedet.
  • 2 dl sukker, (økologisk gyllent rørsukker)
  • 130 g blå soft, romtemperert
  • 2 ts vaniljesukker, tørsleffs vanila
  • 1 ts princess cake and cookie-essens (kan sløyfes, men er vel verdt å kjøpe, gir en deilig smak)
  • 2 t bakepulver
  • 1/2 ts xanthan
  • 1 dl kokosmel
  • 1,5 dl hvitt rismel
  • o,5 dl potetmel
  • en klype salt
  • 6 egg 3 dl eplemos, usøtet.
  • 4 dl sukker, (økologisk gyllent rørsukker)
  • 260 g blå soft, romtemperert
  • 4 ts vaniljesukker, tørsleffs vanila
  • 2 ts princess cake and cookie-essens
  • 4 t bakepulver
  • 1 ts xanthan
  • 2 dl kokosmel
  • 3 dl hvitt rismel
  • 1 dl potetmel
  • en drøy klype salt
  • Gjør som beskrevet over. Dobbel porsjon holder til et helt stekebrett fullt av minimuffins og 10-12 vanlige muffins i tillegg.
  • Tredobbel porsjon, dvs med 9 egg, er nok til 50 vanlige muffins.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.