En enkel hverdagsmiddag, men med kraftig god smak av friske grønnsaker, vanlige pølser ogchorizo-pølse, og i tillegg får du rydde litt i grønnsaksskuffen samtidlig som du lager en god middag
Denne suppen er enkel å lage med ingredienser som du finner i nærbutikken din, og liker du ikke at suppen er så sterk, kan du bruke mindre av chili eller bare bruke litt chili pulver istedet
Ta ut av ovn og server med potet, ertestuing, gulrot ogbaconterninger. Jeg har denne gang hatt hvitløkssmør på hvert stykke før jeg satte det inn i ovnen og servert det med samme tilbehør som lutefisk
Linsesuppemed velrøkt bacon, løk og karri gir en nydelig kraft, og sammen med en vin med hint av moden pære, kommer karrien og røksmaken fullstendig til sin rett
Tilsett grønnkål og la den steke med noen minutter. Resultatet ble en herlig pastarett med masse smak. Jeg hadde igjen noen rester av chorizoogbacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Å du hendelse hvor godt det passet til suppen, takk og lov at jeg ikke hadde bacon. Som oftest har man steikt bacon på, men det hadde jeg ikke, men hvorfor ikke prøve noe nytt som steikt Chorizo (det er en Spansk spekepølse som man får kjøpt i vanlig matvarebutikk)
Jeg brukte en ganske godt krydret utgave av chorizopølse i retten og sammen med cayennepepperen ogbaconet gav dette en veldig god, stingy smak på hele retten
Jeg er mest glad i chorizoen når den er stekt, og det gjorde seg også veldig godt opp i suppen. Har igjen latt meg friste av og en suppe hun anbefalte denne uken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.