Laksteriyakisaus, mango, agurk ogkoriander - Dette er en sabla god kombinasjon som gir en spennende laksemiddagmedherligpiffogfriskttilbehør - i skjønn harmoni
Saften av ½ lime. Denne retten er egentligmin bror Arild "sin skyld", han tilbringer sommeren iFinland -og jeg "arvet" det som stod igjeni kjøleskapet, blant annet en flaske Mango Curry saus, som jeg brukte i denne retten
(Spe ut rømme medlitt melk og en god slump Estragon. Ofte finnerviogså frossen laks på tilbud. Jeg serverte ovnsbakt “smashed” poteter, brokkoliogBearnaisetil
Dette smaker virkelig av sommer, laksmedmango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vilbli overrasket over den nydeligkombinasjonen
Klem saften ut av limeogsitron, ha det i en bolle. Ceviche består av rå fiskmarinertisitrussaft. Legg ilittlakseblanding, noen bringebær, litt ekstra koriander, nytt lag medlaksog topp med flere bringebærogfriskkoriander
Server laksebitenemedlitt saus og legg en klatt rød pesto på, ha potet/blomkålmos ogbrokkolitil. Bland sammen fiskekraft, soyasaus, kokosmelk og krydder, legg laksebiteneiog sett det i kjøleskapet noen timer
Serveres med agurksalat, gulrøtter, poteter ogholandaisesaus. Marinade av 2ss soyasaus, 1 ss honning, 1 ts cayennepepper og saft av en lime blandes og helles over lakseni en ildfast form. Stekes i ovn ved 180 grader i ca 10 min
Smak tilmed salt og pepper. Kutt mango, tomater og avocado i passe stor terninger. Hastverk er lastverk, og denne matretten kunne godt trengt litt flere ingredienser for å bli en høydare
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.