Supergod sjokoladekake med dadler
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Sjokoladebunn
  • 6 eggehviter piskes stive
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 15 myke dadler (240 gram finhakket og most til pure)
  • 10 gram (1ss) kakaopulver
  • 200 gram malte hasselnøtter vendes forsiktig inn i marengs
  •  
  • Daddelpure med hint av peanøtter
  • 120 g myke dadler, moses til pure
  • 60 g (1 ss) peanøttsmør
  • 60 gram peanøttolje fra peanøttsmør
  • salt
  •  
  • Silkemyk sjokoladeganache
  • 150 g mørk sjokolade 70%, smeltet i vannbad
  • 100 gram kremfløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.