Lag denne smoothien med 1 1/2 neve ferske mynteblader, 1/4 vannmelon, 1/2 dl vann og saften av 1 lime. Make this smoothie with 1 1/2 fist fresh mint leaves, 1/4 watermelon, 1/2 cup water and the juice of 1 lime
Avkjøl den smeltede sjokoladen i noen minutter. Ser ikke denne desserten frisk og søt ut. For noen dager siden var det så varmt ute at jeg måtte lage en forfriskende dessert
Dette er en ny verson av den klassiske, britiske sommer desserten Eton Mess. Vinsyre eller kremportartari som det også heter, brukes for å stabilisere eggehvitene og hindre krystalliseriong av sukker
Derfor er dette min favoritt, for den er basert på crème fraîche i stedet for ost. Kok og sil av pastaen, ha sausen oppi kasserollen og rør inn hakkede grønnsaker
It is summer time here in Sweden and we are having few hot days, so perfect to share recipes for two delicious milkshakes and a Mocca Frappuccino with Salted Caramel Sauce, that is just so delicious
Derfor har jeg laget en litt sunnere variant av cæsardressing, samt at den er eggfri. It is creamy, it has a tart and sharp flavor and it gives the salad a character
of water or lemon juice, Take the gelatin leafs out of the water, squeeze out the water and add it to the warm raspberry to melt, put the raspberry mixture into a sieve so all you have left is liquid, let it cool down totally
Fell av. Fell av. Fell av. Hetten syes sammen på toppen (brett firkanten du har strikket kant i kant med vrangsiden mot hverandre, og sy den sammen på baksiden der du har felt av med svart
Gelatin og kraft- to sider av samme sak. Gelatin utvinnes ved å koke svinehud, fiskeskinn eller kraftbein av fisk, fugl eller storfe og vilt lenge nok til at kollagenet trekkes ut fra sitt opphav
Til kaffen fikk vi servert en smakfull og delikat pavlova, med multebær i. Jeg ble så inspirert av denne gode kaken, at jeg lurte oppskriften med meg i kofferten hjem og har idag kastet meg ut i baking
Good morning beautiful, This lemon loaf cake is perfect when you have unexpected guests – it is quick and easy to make, and the food processor does most of the work
Blant annet denne, som ble en ny favoritt. Fylt aubergine Middelhavs-style. Bruk en teskje til å grave ut innmaten på innsiden av rammen, slik at du ender opp med fire skall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.