Ha over i former og sett i kjøleskapet eller fryseren. Jeg vil si at begge er like enkle, begge er sukkerfriog begge er DIGG, men den ene tilfører kroppen flere sunne saker enn den andre
Kle en liten langpanne med aluminiumfolie og smør dette med smør eller sprayolje. Idag blir det pinnekjøtt og pynting av leilighet, jeg har til ogmed rukket å lage fudge
Laget helt uten sukker og du kan fint erstatte hvetemelet med havremel eller mandelmel. Spises uansett med god samvittighet og gjerne med et glass iskaldt melk
Den rosa boksen med kokosmelk fra santa maria er hundre prosent trygg hvis dere skal ha kokoskrem, den trenger stort sett ikke stå i kjøleskapet for å skille seg heller
♦ Om du ikkje er glad i kokossmaken eller ikkje har kokosmelk som har stått kaldt, kan du bruke philadelphia naturell i glasuren istedenfor kokoskrem og kesam
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her har jeg holdt av litt av smøret og pisket dette inn i etter at blandingen er blir helt kald
Doble gjerne oppskrifta eller bruk mindre form om du ønsker ei høg gulrotkake. Kakestykkene toppa eg medsukkerfri, brente valnøtter, revet gulrot og eit dryss kanel
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. eller sterk kaffe. bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere
Det er naturligvis ikke helt det samme som den med masse sukker og tilsetningsstoffer på kiosken, men denne vet du er sukkerfri, og laget med ferske valgfrie ingredienser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.