Bildene er fra siden til Norges beste bakst. I pressemeldingen fra Fjordland kan man lese. I september har det vært en konkurranse om Norges beste bakst
Derfor er får i kål en bra måte å spise kjøtt på ved at kraften fra beina vil gi solide mengder vitaminer og mineraler sammen med det sunne fettet fra dyret slik at næringen blir tatt opp i kroppen
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014
Ekstra godt blir det likevel med den syrlige smaken fra osten i glasuren. *det er Norge i rødt, hvitt og blått*Selvfølgelig må vi ha god bakst i rette stemning en slik dag
Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
Fårikål har gått fra å først være vanlig hverdagsmiddag til deretter å bli søndagsmiddag. Fårikål er kåret til Norges nasjonalrett, men det finnes ulike varianter av denne retten i flere land
Ernærings- og kostholdsblogg | Ernæringsfysiolog Rannveig Nitter
grunnen til at DU leser dette er jo kun fordi at du sikler etter oppskriften på Norges beste vafler. tror faktisk at Norges beste vafler også er Norges enkleste vafler
En herlig thailandsk rett med en litt vri med fersk torsk fra vesterålen, to kulturer som smelter i hop og det blir en herlig rett med mye smak og fisk som smelter i munnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.