Stekt ris medkylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Gni og vask kyllingenmed mel under rennende vann. ris + salat, eller makaroni med løk og tomat. En time i stekovnen, og du har en fantastisk saftig kylling å bite tenna i
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
ha hvitløken oppi medkyllingenog når den ikke lenger er rosa tilsetter du gulrot og mais. ha kyllingen i en bolle og ha over salt, pepper, hvitløkspulver og østersaus
Stektkyllingmed appelsin og ingefær. Kutt opp kyllingen i passe biter. Solum /Damer-for faenSå har du i blandingen med finkuttet hvitløk ,sjalottløk, chilli og ingefær
Moses med potetstamper og tilsett pepper og salt. salt og pepper. Bakt søtpotetmos. Stek løk og hvitløk i en stekepanne med smør, tilsett sjampingjong og tomater før du tilsetter resten av ingredinsene og lar det steke mens du rører det godt sammen
Mens kyllingen godgjorde seg i ovnen og småpoteten putret i kasserollen, så strimplet jeg opp litt bacon og jeg stekte opp litt fersk sopp som tilbehør
Stekt risen. Tilsett sausene og kokt ris - bland godt. Ha opp i skinke og vårløken. 200g kyllingfilet1/2 paprika4 ss mais1 løk1 ss fishsauce2 ss soyasaus1 ss søt soyasaus350g kokt ris1 vårløk100g skinkeCayennepepper***Hakk grønnsakene, fres de sammen medkyllingfilet i en wok. 200g kyllingfilet
Tilsett kyllingog ris, rørestek videre til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Da blir det en liten buffet der man kan forsyne seg litt av mange ulike retter, og alle kan få litt ekstra av det de liker best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.