Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
mars, og såklart må det feires med oppskrift på vafler her på bloggen også. Dette er sunne og mektige vafler som kan nytes til frukost, lunsj, kveldsmat, til kaffien, mellommåltid eller kvardagskos
Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Kom gjerne med tips. Serveres med jasminris og evt en “dæsj” lett rømme eller kesam + strø over litt parmesan på den varme kyllingen
til 4-5 plater med proteinrike og sukkerfrie vafler. ca 1dl melk 4-5 plater med. Vafler uten raffinert sukker og hvetemel som i tillegg smaker godt, ja da bør du prøve disse vaflene
Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Selv om jeg mener at vi kan bruke sukker i både gjærbakst og vafler er det av og til greit å teste ut noen sunnere varianter
Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
Det er lille-lørdag idag, og en god grunn for å kose seg medsunne vafler til kveldsmat. Like godt til frukost som kvelds, mellommåltid eller sammen med kaffien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.