Squashmasala med spinat og kikerter
Indisk Vegetarmat
Indisk Vegetarmat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 porsjoner)
  • 2 ss olje
  • 1 ts spisskummenfrø
  • 1 løk, finhakket
  • 5 fedd hvitløk
  • 2 ss raspet ingefær
  • 1 ts malt gurkemeie
  • 2 grønne chili, finhakket (juster etter smak)
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 store squash, skrelt og skåret i biter
  • . 100 gram fersk spinat, grovt hakket
  • 1 boks kokte kikerter
  • Saften av 1 lime
  • 1 ts salt (juster etter smak)
  • 2 ts garam masala
  • 5-6 ss frisk koriander, hakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.