Det er nesten umulig å lage en liten porsjon chili con carne. Og bra er det, for da har du alltids en kjempegod og mettende middag eller fem liggende i fryseren til senere
Resultatet er en elggryte med chili eller mer korrekt, en chiligryte med elgkjøtt. Denne viltgryten er ganske annerledes enn det mange er vant til i Norge hvor jeg har kombinert ingredienser fra flere oppskrifter med viltkjøtt funnet på amerikanske matsider som Allrecipes
Vi har kommet til luke nummer 12, og det skulle egentlig bare være 12 alternativer i innlegget. Men så fant jeg ut at jeg ikke bare ville gi deg søte og sunne alternativer fra bloggen, jeg ville gi deg en liten oversikt over kaloriinnholdet i vanlig godis
Server chiligryte med ris ved siden av. Skyll bønnene i vann og la dem renne godt av. Ha bønner og hermetiske tomater i en gryte og la det småkoke i noen minutter
(4 personer)400 g karbonadedeig (eller annen kjøttdeig)4 ss olivenolje1 ss smør1 finhakket gul løk2 finhakkede fedd hvitløk50 g chorizo i skiver1 finhakket rød chili (fjern frøene)1 ss tomatpurè4- 5 tomater i biter (gjerne plommetomat)2 dl vann1 terning kjøttbuljong400 g bønner (jeg brukte røde)salt og pepper2 ss persilleStek karbonadedeig i smør og olje
1. Liker du ikke grønn te. Da bør du prøve å avkjøle den, tilsette 1 ss sukrin gold og to sitonskiver. Der har du plutselig en søt, avkjølende og veldig god og sunn te
Birkenfest-krokanromjubelkakeHvert år blir sperringene satt opp utenfor huset vårt. Blide og høflige frivillige passer på at trafikken går som den skal til Håkonshall og Birkebeinerrennet, dag og natt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.