Du trenger ikke hardsteke grønnkålen, men la den få nok tid til at den blir litt sprø. I mellomtiden steker du grønnkålen i en panne med litt olje på middels varme, sammen med raspet hvitløk og et lite dryss havsalt
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. 4 kyllinglår (eller mer, alt etter hvor store lårene er eller hvor god appetitt man har) fra Stange eller fra et sted de avler kylling opp på en human og ufarlig måte
Oppskrift på pestomed super green. Kjempegodt, og ved å blande den inn i pastaen blir plutslig middagen litt mer næringssrik med både brokkoli, spinat og kål (innholdet i vår frysetørkete Super Green)
Stek bacon til det blir sprøtt, og legg det på et kjøkkenpapir. Rør inn olivenolje og pesto i pastaen i kasserollen, og smak om det er passe medpestosmak
Server med revet parmesanost på. Pasta til. Pasta til 4 personer (300-400 g) kokes etter anvisning på pakken til al dente. 1 dl pesto blandes med 2 ss olje for å få den litt mer flytende. Hell av vannet på pastaen og rør inn pestoen og noen cherrytomater delt i 4. 1 dl pesto blandes med 2 ss olje for å få den litt mer flytende
Bland inn finhakket sjalottløk, sprøstekt sopp og pestoen. Ved siden av serverte jeg bakte småtomater med trøffelolje og ristet foccacia som jeg tok med hjem fra jobben
Men, kyllinglårmedpesto og Strandaskinke kan fort bli din neste favoritt. Du trenger ikke feste den med noe, bare pass på at endene ligger under kyllinglårene når du legger de i en ildfast form
Pasta penne kokt som anvist og rørt med grønn pesto, jeg bruker disse. Karbonadedeig stekt med hvitløk, gurkemeie, paprikapulver, spisskummin, salt, pepper og kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.