En nydelig morgen i Botswana og Project Abroads naturreservat for frivillige arbeidere. Etter en hel dag utendørs i hardt arbeid er det deilig å komme tilbake til camp for middag
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklererundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Det du trenger. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)
Og de ble alle spist opp men vi var veldig mette etterpå. En iskake er alltid smart å ha i fryseren. Det er den perfektedessert og alltid god så lenge du har laget den selv
Underfølger min fremgangsmåte på det møreste lammelåret jeg noen gang har spist. Herkommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking av lammelår
Mmmmmm, i dag har eg spist den bestemiddagen ever. ) En sånn middag derdeter vanskelig å gi seg. Ytrefilet av svin, fløtegratinertsellerirot (oppskrift finn du her)steikt løk og paprika nydelig fløtesausSausen
Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passerutmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
“Dere har spist Kleftiko”, fikk vi høre. Rhodos kunne vise frem mye god mat i sommer. Lam, fetaost og tomaterer essensielle og fantastisk gode ingredienser i det greske kjøkken
Mange har sikkertspist Bali Kyllinggryte fra Toro, både posevarianten og den ferdige formen,. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.