asiatisk, Aspargesbønner, godt, peanutter, peanutter i wok, spicy, spicy wok medgrønnsaker og svinekjøtt og thai swwet chili sauce, spisepinner, strimlet svinekjøtt, sweet chili sauce, thai, thai sweet chili sauce, wok
Smak til med litt sukker og sitron, og evnt annet du syns mangler. 5 gulrøtter3 små poteter1 løk1 kinesisk hvitløk1 rød chili1/4 purre1 l buljong1 boks kikerterlitt tørket ingefærlitt tørket korianderlitt tørket chili1 skvett fløtetørket gressløksitronsaftsukkerDel gulrøtter og poteter i biter på langs. Bakes i ovnen med litt olje og salt på 200 grader i ca 20 min
Med ferske grønnsaker smaker det himmelsk. Den får nydelig «thaismak» med få krydder, og de ferske, søte tomatene frisker opp sammen med crispy sukkererter
Skjær løk og hvitløk i biter og ha dette i en kjele med litt olje. Jeg hadde koteletter og grønnsaker i kjøleskapet, så var det bare til å finne på noe, og håpe at fyren ble fornøyd
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.