I år blir det spennende. Tid for sylting. Dette er en av de matvarene vi alltid kjøper med oss når vi tar en uke eller to i leilighet på Skagen, eller andre steder i Danmark
Tid for tradisjonsbakst. Nå til dags tar ikke folk flest seg så mye tid til å trylle frem slik tradisjonsbakst, men kanskje julen er en passende tid for akkurat det
Og MAT stod selvfølgelig alltid på listen. Jeg lagde selvfølgelig en stor porsjon slik at jeg kan ha den til flere måltider, eventuellt fryse ned- og servere til min lunsjgjest som kom innom dag
Server gjerne med en kald øl, det smaker himmelsk til sneglene, og jeg garanterer at det oppleves vel fortjent etter en spennende dog krevende snegleprosess
Jeg har helt dilla på salat om dagen - må være vårens anmasj. -) Dette er en salat med Bresaola (italiensk variant av lufttørket, lettsaltet oksefilet som har modnet i 2-3 måneder), chévre (fransk geitost), jordbær og pærer
Jeg har virkelig noen spennende måneder i møte. For meg er det veldig viktig å hele tiden utvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.