Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Finn fram ingredienser. Hjemmelagetpesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredendesmak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Vakker salat med urter og blomsterfra hagen. Vil du ha pestoen tynnere kan du tilsette mer olje. Ha alt i glasset (eller blenderen) og blend medstavmikseren til alt er godt blandet og most
Den er kjent, i ulike former, siden romertiden, og kommer sannsynligvis fra Nord-Afrika. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Ha pesto og parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Det er så deilig med helg, var en tur på Vegetarfestivalen i går men det en skikkelig nedtur i forhold til i fjor
Pesto passer til alt fra brød og pastaretter til kjøtt og fisk. Gjennom de siste årene har jeg laget veldig myepesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
Her om dagen lagde jeg pesto snurrer. Har du lyst til å prøve kommer oppskrift her. Pestobrød. Kjevle ut deigen,og smør på pesto (godt med tørket tomat og
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksattmed soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Pesto er en allsidig urtesaus som passer til både kjøtt, fisk, og vegetarretter. Dersom bladene kjøres for lenge vil blandingen få mye juling, bli for varm og da bli brunlig i fargen
Jeg er veldig glad i pesto og her kommer en ny versjon som jeg har dilla på for tiden. Den inneholder cashewnøtter istedenfor pinjekjerner noe som gjør at den er billigere å lage + at den inneholder litt tomatpurè
Pesto kan brukes til så mangt, sommarinader, pasta, pizza og salater. Kjør pinjekjernene i en blender sammenmed hvitløk, parmesan og soltørkede tomater
wpa iframe[src*='boomvideo. Last week I made this lovely pesto. I’ve used it in salads, With pasta, under goatcheese on myhomemade «crackers» (knekkebrød) and it is so delicious
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.