Så er det bare å la det stå å surre litt, til risen er ferdigkokt, og evt brød er ferdig varmet. Så surrer du løken i smør, i gryta du skal bruke, til løken er blank og litt gylden i farge
Coleslaw – her i selskap med kikertburger og grønn salat. Eplet tilfører nydelig sødme og friskhet. Detble ikke like friskt på farge, men smaken ble helt fantastisk, om jeg får si det selv
Italiensk salat fra Ertnes har vært en påleggsfavoritt hos meg siden jeg var liten, men denne varianten av coleslaw synes jeg bød på enda mer smak og virker lettere uten majones
Dette gjør at kålen slipper litt væske, da blir coleslawen fin og kremet, ikke vannete. I Oslo blåser det så mye om dagen at vi ikke orker å stå ute og grille ennå
Coleslaw er en av mine favoritter og et fast innslag på menyen på enhver amerikanske burger joint. Eple, gulrot og kål gir en fin miks av søtt og syrlig
Det finnes egentlig en lang rekke arter blekksprut som spises, og mange av dem brukes i syd-Europa. Svært populært er stuede retter av blekksprut, både i Italia, Frankrike, Sapnia og Portugal
Det verste jeg vet er å være uvitende om hvordan maten smakte og om kundene blir fornøyd. Fikk i dag tilbakemeldinger om at Furkunnjfingermaten smaka fortreffelig og desserten bestod testen med glans
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.