1500 g spaghetti. 1400 g karbonadedeig olivenolje til steking 1 stk løk 1 fedd hvitløk 1 st gulrot 2 pk tomater hakkede 1 ss oregano 2 ts paprikapulver 2 stk laurbærblader 2 ss tomatpure 2 dl vann salt og sort pepper 500 g spaghetti 1 stk mozzarella 1 neve frisk timian 1 ss olivenolje salt og pepperHa olje i en stor gryte eller dyp stekepanne og varm godt opp
400 g Barilla Spaghetti eller Barilla Spaghetti Integrale Fullkorn. Tilbered pesto. Vask basilikumsbladene nøye og legg i en matmikser sammen med ost, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje
Dette er en italiensk, napolitansk klassiker. Spagetti med hjerteskjell (Vongole). Den lages både med og uten tomater, men jeg synes at tomatene gir et fint fargespekter
Med sin gode smak, behagelige konsistens og fantastiske duft, seiler Melanzane alla Parmigiana opp som en av favorittene i det italienske hjemmekjøkkenet
Spaghettialla carbonara. Spaghettialla carbonara. Det er altså ikke kull i spaghettialla carbonara, men istedet mye pepper som har gitt retten navnet sitt
Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Ikke visste jeg at det var så enkelt å lage sin egen Mozzarella ost. Jeg var så heldig å få en kjapp innføring i faget av faren til min beste venninne, og i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.