250 gram
frisk spinatsmør4-6 vårløk, i skiverbittelitt salt og pepperris (gjerne villris eller fullkorsris), tilberedt etter anvisningen på pakken
Instruksjoner
Bland alle ingrediensene til soyamarinaden. Smak deg frem med lime og honning, og rør sausen godt sammen.
Stek laksen i litt olje til den har en fin stekeskorpe, etter ca 2 minutter på hver side. Hell soyasausen over laksen og la den putre i pannen på lav temperatur i 2-4 minutter. Ta opp fisken og ha den på et serveringsfat eller på tallerknene og hell soyamarinaden over.
Rett før servering freser du spinat og vårløk raskt i litt smør, til spinaten såvidt faller sammen. Serveres umiddelbart, sammen med laks, soyamarinaden og nykokt ris.
I dag er det tilbehøret som har hovedrollen her hos oss, nydelig varm salat med spinat, rødløk og fennikel, laksen kom liksom i andre rekke denne gangen
Ingredienser laks. Bland grønnsakene med den ferdig kokte risen. Bland sammen yougurt og raitakrydder. Sett tilbake på middels varme med noen dråper olje i pannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.