Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen medappelsin, så det har blitt en appelsinkake
Fordel laksesalaten på fatene med hjertesalat og spinat, pynt med dill, og tynne appelsinbåter. Bland sammen tynne ringer av fenikkel, avocado i skiver og røkt laks i en bolle, hell over dressingen og vend forsiktig rundt med to gafler
Ingenting er som å starte morgenen med en frisk og god smoothie, er dere ikke enig. ♥ 1 1/2 Appelsin. ♥ 1 ss Kesam med vanilje. ♥ 2 dl Appelsinjuicemed fruktkjøtt
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Hell Ganache midt på kaken og smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
Jeg får aldri nok av mango ogmed ferdig puré slipper jeg også skrelling og fjerning av stein etc. Mangosorbet er enkelt å lage, altfor enkel å spise og du kan trygt beregne to til hver uten dårlig samvittighet
Alkohol er hemmeligheten bak myk sorbet, her brukte jeg vodka fordi den ikke har noen egen smak. Sorbèt derimot, det er tingen ogmed så mange variasjonsmuligheter
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Pynt kaken Hell Ganache midt på kaken og smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
I denne oppskriften byttet jeg ut nesten all melk, men ferskpresset appelsin juice(nesten samme oppskrift som sjokolade og valnøtt scones) Dette skulle egentlig bli en slags scones, jeg formet ikke deigen så mye med hevtemel, dermed det fløt utover slik at det ble en slags hvetekjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.