Sopp- og skinkepai og kaffehavrekjeks
I Eated It
I Eated It
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ferdig paideig til å rulle ut (eller egen paideig til saltmat)
  • 1 pose aromasjampinjong (de grå), ca 5 stk 1 pose kantareller (umulig å telle pga forskjellen i størrelse)
  • 3 gulrøtter i små terninger
  • 1 mobiltelefonstørrelse bit sellerirot, i små terninger
  • 1 håndsbredde purre, hakket
  • 1/2 pakke frosne selskapserter
  • 1 ss smør
  • 1 boks crème fraîche
  • 1 skvett fløte + litt vann
  • 1 ts sennep
  • litt timian
  • kvernet pepper
  • buljong etter smak (ca 1/2 terning)
  • 1 sammenvispet egg
  • 1/2 pakke langtidsmodnet Strandaskinke, revet
  • 1/2 potte persille, finhakket
  • 230 g smør, romtemperert
  • 150 g brunt sukker
  • 50 g hvitt sukker
  • 160 g havregryn
  • 190 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss pulverkaffe rørt ut i 4 ss kokende vann, deretter avkjølt
  • 1/2 ts kanel
  • 1 knivsodd salt
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 180 g Non Stop, sjokoladebiter, eller noe annet som passer (jeg hadde bare en pose 17. mai-Non Stop fra i vår)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.