Pai lages som regel med mørdeig. Men denne varianten har jeg laget med grovbaktstmel. Server gjerne med salat eller bare noen friske asparges med sennepsaus (sausen finner du HER)Bunnen
Du kan fylle galetten med nesten hva du vil, jeg syntes steinfrukt som fersken, nektariner og plommer sammen med blåbær er den perfekte kombinasjonen for en sommerpai
Så i den anledning ble det i dag laget en herlig sommerpaimed vaniljekrem og sommerens bær. Selv om bærsesongen begynner å synge på siste vers har vi klart å få skaffet oss noen siste kilo med både bringebær og jordbær
KarboLadding,- kaller vi det, og det trenger vi alle, sånn dann og vann og innimellom, det er jo sommer i kalenderen og Rabarbra er da vitterlig den aller beste sommermat, passe på å fryse ned litt også da, slik at man kan lage seg en sommerpai, når de mørke høstkvelder kommer
Sommerpai. Fantastisk deilig med nok en fin sommerdag i dag og vi koste oss med grillmat på verandaen. Til dessert ble det pai med jordbær og rabarbra servert med basilikumsorbet
¤ Tilsett tortellinien i gryta med grønnsakene. 1 pakke tortellini med kjøttfyll, skinkefyll eller pestofyll. ¤ La dette stå og småkoke i ca 10 minutter og smak til med salt og pepper. 1 pakke tortellini med kjøttfyll. ¤ La dette stå og småkoke i ca 10 minutter og smak til med salt og pepper
Fyll pannekakene med en blandet grønn salat og skinkefyllet. Jeg har en rekke ganger i det siste laget grove pannekaker og fylt dem med osteskiver, skinkeskiver, grønn salat, noen grønnsaker og en eller annen rømmedressing
Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter. med bær. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.