Ha en strålende helg, Lykkebobla. For de som bor i Oslo er det årets første Bondens Marked i morgen på Valkyrie plass, da er det mulighet å få kjøpt litt god kortreist mat rett fra bonden
Hans begynner stilkene å bli gammel og treen. Snart er det over. Derfor bør du enten fryse rabarbra til senere bruk,eller bare sette i gang og lage noe med rabarbra NÅ
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Ha en fin helg, Lykkebobla. Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Håper dere får en god helg, det vet jeg at vi kommer til å få ♥. Og ikke bare det – min bedre halvdel kommer litt tidligere fra offshore enn først antatt, så det blir et lykkelig gjensyn senere i kveld
i stall og stue. Lucia dagen var i går og vi er halvveis i desember alt. Og jeg har så sinnsykt lyst til å se han med hvit skjorte og sånn stjerne hatt
Det nærmer seg Halloween og hos oss har det blitt tradisjon å feire. Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, som er en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager
I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben. Jeg har laget saftig sjokoladekake og pyntet med kvikklunsj
Helg er bestanding så godt og avslappende. Denne helga er det jo også morsdag. I dag har jeg laget en appesinkake til familien min som driver og pusser opp
Det var veldig godt og ganske anderledes på smak enn det meste annet vi spiser. Lørdagen gikk vi bort til politihuset sammen med Merethe og Brage, det var nemlig "storsalg", fikk handlet litt klær så tuslet vi videre inn til byen
Marinert og steikt kylling med grønsaker. Og det høyrer med ein god dip til potetene. Eg skulle sikkert ha laga marinaden sjølv, men eg synest Toro sin italienske marinade i posar er veldig god til kylling og ferdig til bruk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.