Mini smuldrepaimedbringebærog hvit sjokolade. Gode som de er, supre sammen med litt gresk yoghurt. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i varme bringebær eller hvit sjokolade, men denne oppskriften er helt klart unntaket, med STOR U
med rene fingre, og smuldre den over bærene. Kan byttes med vegansk alternativ. Denne høstlige smuldrepaien er glutenfri og kan enkelt gjøres lav-fodmap
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Smuldrepai må være noe av det greieste å lage, utallige muligheter til fyll, rask tillaging og ok steketid
Kraftige smaker av sitron ogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.