Dekk først bunnen av formen med bacon skiver. Dette er tiden hvor det er litt ekstra kjekt å ta vare på gode mattradisjoner og for meg er hjemmelaget leverpostei magisk
Smørbrødkakermed fyll av sjømat er ein klassikar i det svenske kjøkkenet. Skal du gjere det fort og gale kan du til dømes bruke skagenrøre eller andre kjøpesalatar som fyll, men det artigaste er å lage sine eigne rører, med dine eigne favorittsmakar
Smørbrødkake er en finere utgave av smørbrød, morsom å lage, flott å servere, saftig og god å spise. Bland alt til fyllet og smak til med litt salt og pepper
En deilig og "saftig" smørbrødkake. Smak til med worcestersaus og pepper. Dynk skivene med litt melk. Dekk de to underste skivene med blandingen og legg den øverste skiven oppå
Det er heller ikkje dumt med ein skvett akevitt i både kokken og leverposteien…. Då gjeld det å dyrke dei små, gode opplevingane – helst i lag med folk du set pris på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.