Ogmed hjemmelaget rødkålog brunede poteter blir det godt. Med hjemmelaget rødkål, julepølser. Rygg- benet steker medog blir gode grillben på julelunchen
Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking oggooglet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
) De fleste ovner steker forskjellig, men denne måten er klassisk og har en tradisjon for å bli bra. La ribba hvile før den serveres, da er den lettere å skjære opp også
Gni hele ribba godt inn med salt og pepper og la den ligge. Smør en langpanne godt med smør. Ta ut ribba og snitt opp svoren hvis det ikke er gjort på forhånd
Men i år ble den helt perfekt, og da deler jeg metoden gjerne med flere. ) Hos meg begynte svoren å boble opp fra nerkanten og oppover etter få minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.