Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Har også lest meg til når man skal fylle kaker med vaniljekrem så kan det være en fordel å ha litt gelatin allerede i eggeblandingen når den har kokt opp
Fremgangsmåte. Her er bilder av pavlovakaker. Med et enkelt søk på pavlova på detsøteliv. Pavlova er en marengsbunn som fylles med krem og ønsket frukt og sjokolade
mai lagde jeg marengsbunner til porsjons-pavlova. Vi rakk aldri å spise pavlova på nasjonaldagen, med de to siste dagene har det blitt pavlova både til lunsj, middag og kvelds
(Nasjonalkaken i New Zealand)3 eggehviter1 ts hvitvinseddik2 dl sukker1/2 ts maisenna1/2 ts vaniljesukker2,5 dl fløtevaniljesukker3 dl vaniljekrem200 g bærSett stekovnen på 250 grader Visp eggehviten til hard skum
Fremgangsmåte Marengs. Pavlova med friske jordbær og blåbær blir servert her. Hei høpp. I dag har jeg lagd årets 17 mai kake,og det ble ikke bløtkake som vi pleier å ha
Fremgangsmåte. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Fremgangsmåte. kaker. kaker. 15 i kaker. 15 i kaker. Troika kake, farlig god. 25. 02. 2016 kl. 14. 15 i. 4 kommentarer. Vinterferien er godt i gang for mange og snart er det helg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.