Chili Bean BakeTex-Mex makaroni formDel på. SloppyJoes ble første gang laget av en kokk, som tilfeldigvis het Joe, på en kafe i Sioux City Iowa sies det, som en sandwich variant
Denne sausen er ideell til å lage "SloppyJoes" - en generøs sleiv med saus på store, ferske rundstykker, eller som pastasaus, som gryterett servert med ris, som pizzasaus
Her kommer oppskriften min på den berømte SloppyJoe. Jeg var i fjor å spiste hos den originale SloppyJoe restauranten i Key West Florida og det var utrolig bra
400 g kjøttdeig1 stor hakket løk3-4 hakkede hvitløksfeddca 1 dl Heinz Ketchup (evt tomatpuré, litt vann og litt brunt sukker)1 ts paprikapulver½ ts malt spisskummen½ ts oreganochilipulver etter smak1 ss worcestershiresaus1 ss god sennep (f. Tilsett resten av ingrediensene og stek videre på middels varme i 20-30 minutter. 3-4 hakkede hvitløksfedd
SloppyJoe i Tex-Mex stil er fabelaktig godt og anbefales. Burde kanskje hete Sloppy José. Og her bestemmer du vanskelighetsgraden selv, For om du er i skikkelig juksehumør, bytter du ut krydderet med en pose taco spice mix
Jeg har sett at det verserer maaaange versjoner og oppskrifter på SloppyJoes i disse dager. OK, jeg har en dæsj ketchup i min versjon av SloppyJoes også, men resten av denne oppskriften på SloppyJoes må sies å være relativt oppbola
Inspirert av SloppyJoe (som ifølge Wikipedia er en amerikansk matrett som består av kjøttdeig, løk, tomatsaus eller ketchup og andre smakstilsetninger, servert på hamburgerbrød
Men så kom Smaskelismaskens med den geniala lösningen, en amerikansk köttfärsröra som serveras med hamburgerbröd, och precis som med vanliga hamburgare kan man komponera sin egen SloppyJoe efter eget tycke och smak med grönsaker, olika dressingar och ost
Du kan bytte ut karbonadedeigen med kalkun-, kylling- eller svinekjøttdeig. 4 personer400 gr karbonade- eller kjøttdeig1 løk1 paprika 2 fed hvitløk1 boks hakkede tomater1 ss sennep2-3 ss worcestershire sausStangselleriSalt og pepper. Fylt brød - pull apart bread 4 personer. 400 gr karbonade- eller kjøttdeig
SloppyJoe. Kjøttsaus2 ss smør1 løk500 gr karbonade- eller kjøttdeig2 gulrøtter2 stilker stangselleri2 fed hvitløk2 bokser hakkede tomater1 boks tomatpuré2 dl kjøttkraft eller fondSalt og pepper2 ts tørket oregano, basilikum, eller en blanding6 lasagneplater2 dl ost. Ostesaus2 ss smør3 ss hvetemel1/2 ts muskatnøtt5-6 dl melk. Begynn og avslutt med kjøttsausenStrø over raspet ostStek lasagne midt i ovnen på 220 grader i 30-40 minutterSkjær tomatene og løken i så tynne skiver du klarer og legg de lagvis i en bolleBland hvitvinsvinegar og olje og ha det over salatenLa lasagnaen hvile i 5 minutter før servering. 4-6 personer. 500 gr karbonade- eller kjøttdeig. 4-6 personer
SloppyJoe. Fylt brød - pull apart bread. Bland hickorysaus og salam oelekGni kjøttet godt inn med halvparten av blandingenLegg kjøttet i en ildfast form og plasser steketermometer i den tykkeste delen av kjøttetHa eplejuice i formenStek kjøttet på 125 grader til termometeret viser 76 grader - 6-7 timerPensle jevnlig med resten av blandingenLa kjøttet hvile i 20 min før du med to gafler river det fra hverandre i strimler. 300 gr rød- eller vanlig kål1 gulrot1 grønt, syrlig eple1 stor sylteagurk1/2 dl majones1/2 dl crème fraîche2 ss sitronsaft2 ss HP-sauceSalt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.