Avkjøl kaka før du pynter medsmørkrem. Her finner du oppskrift på smørkremen jeg bruker. Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uten egg og glutenfri
Jeg har begynt å lage en kake i uken, og skal prøve å dele det med dere her på bloggen. Er sååååå glad for at det går å lage gode kaker med andre ingredienser
Å være ferdig med julematen og spise sunnere. Er det ikke deilig med hverdag igjen. Dette er en kremet variant av tomatsuppe, som smaker til lunsj, til middag eller kvelds
Jeg delte kaken i to og la krem i midten og over kaken. SMØRKREM. Sjokoladekake uten egg og laktosefri. Bland det tørre godt sammen og deretter tilsett det kalde (vann og avkjølt smør)
Bland inn smør og melk, det kan henne at du må ha litt mer melk vis den blir litt hard og jobbe med. En dag fikk jeg lyst på sjokoladekake men med en brekt arm ble det vanskelig så jeg bakte sjokoladekake i kopp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.