Tilsett mer melis og kakao ved behov. Men så tenkte jeg, hva om jeg lager den i en sjokoladeversjon. Og jeg hadde rett (synes jeg selv), ihvertfall da jeg la til en sjokoladesmørkrem på toppen
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Ha kakao og melis i en bolle Smelt sjokolade over vannbad og sett til siden Når smør og sukker er hvitt og luftig tilsetter du vanilje essensen,miks noen sekunder Tilsett ett og ett egg, miks godt (et par minutter) mellom hvert egg Bruk en slikkepott til å røre inn mel og kakao blandingen
Rå kakao er full av antioksidanter som bekjemper de frie radikalene i cellene. Sjokoladesmoothie. Altså, sjokkis (i form av ekte kakao) er bra for cellene
Først er det å sette smør, sukker, vann og kakao i gryten med tykk bunn og varme den på svak varme til smørey smelter og sukker løse opp, visp og la den avkjøle før bruk
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Samt sjokoladeganache og vaniljekrem. Med bringebær og bringebærpurè. Lag sjokoladeganache, varm fløten til kokepunkt, ha i sjokolade i biter,la stå til smeltet, rør til fin krem
Skjær den hvite sjokoladen i ganske små biter og ha i. Del bringebær i mindre biter og ha i røra. Bringebærmuffins med hvit sjokolade 2015-09-11 11. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 2 egg 2 ss sukrinmelis 5 dråper stevia vanilje 20 g vaniljeprotein 20 g kokosmel 10 g mandelmel 0,5 dl melk 10 bringebær 1 proteinbar med hvit sjokolade. 2 ss sukrinmelis 5 dråper stevia vanilje 20 g vaniljeprotein 20 g kokosmel 10 g mandelmel 0,5 dl melk 10 bringebær 1 proteinbar med hvit sjokolade
Pisk äggvitan stiv och ha sen i det torra. Send runt bollen med lappar och första laget kan börja. Gör samma sak nu tell poeng och lägg tillbaka lapparna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.