Jeg liker å tro at til og medmuffins blir et lite hakk sunnere når det er grønnsaker i. Ha egg, sukker og olje i en bolle, og visp det på lav hastighet til det er godt blandet
Men de smakte herlig også uten glasur. Oppskriften får komme samtidig med bilder av ferdige cupcakes. Først ute er sjokolademuffins ("soon to be cupcakes")
Så da Vilde skulle på håndballCup i dag ble det noen gode timer borte fra sosiale medier. Det er ikke ofte dere får så sen oppdatering fra meg, det er heller ikke ofte det bare blir ett blogginnlegg om dagen, men selv en blogger trenger litt fri en gang i blant
Disse var lette å ta av muffinsen, den var dermed lettere tilgjengelig og uten irritasjon, enn med andre små muffinsformer jeg har prøvd ut til denne smakfulle bylørdagen
Stek bacon, hakk gressløk og bland medeggene. Visp litt med en gaffel så det blir litt fluffy. Så her er en variant man kan lage og legge i fryseren, så har man alltid "fersk" frokost
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Sett papirformer på en stekeplate (Evt bruk sånne aluminiumsformer medmuffinspapir da blir de ikke lett deformerte som de lett blir på en stekeplate)
Visp egg og tagatesse lys og luftig. Moreller og sjokolade er en uslåelig kombinasjon. Sjekk med en kakenål eller en liten trepinne om muffinsene er gjennomstekt
Mos bananene, og tilsett dem, pluss eggene, melken og oljen i melblandingen. Disse muffinsene er nesten litt sunne, ettersom det er havregryn og olje i dem
I tillegg er disse muffinsene enkele og raske å bake, kan fryses og smaker fantastisk godt lunken med litt is eller vaniljesaus, som dessert eller til en god kopp kaffe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.