Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis. Og jeg hadde rett (synes jeg selv), ihvertfall da jeg la til en sjokoladesmørkrem på toppen
Dekorer på toppen med marshmallow og drypp litt sjokoladeglaze på toppen. Så da kom vi sammen opp med denne superdigge kaken, som ble super saftig, seig og god
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Del kaken på midten så du får to rektangler Ha et godt lag medsmørkrem på den ene bunnen legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen legg på den andre bunnen med bunnsiden opp
Bred det på sjokolade kakan och sätt in i kylen medans du gör i ordning det vita täcket. 3 dl hvetemel2 dl sukker3 ss kakao1 ts natron2 dl vann6 ss vegetabilsk olje1 ts eddikBland det tørre, rør inn væsken
D å her trengs det ingen krem den er mer enn god nok akkurat som den er. 700g mel 5 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 400g sukker 3 ss kakao 1 liter vaniljesaus 200g smør 100g mørk sjokolade Bland sammen alt det tørre Smelt smør å sjokolade på lav tempratur. 100g mørk sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.