Sjokolade kokoskrem
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g kokoskrem
  • 100 g gresk yoghurt eller mager kesam
  • 20-30 g kakao
  • 30 g sukrinmelis
  • 10 g sukrin gold
  • 200 g kokoskrem framfor 100 g kokoskrem og 100 g yoghurt. Det kan du fint gjere om du ønsker det. Cottage cheese eller anna yoghurt/kesam kan fint brukes istedenfor gresk yoghurt/mager kesam. ♦ Kokoskrem får du når en boks kokosmelk (ikkje light) står kaldt i kjøleskap, da skiller den seg og danner en fyldig krem øverst. Eg bruker kokosmelk fra merket Santa Maria, den liker eg best og den skiller seg alltid. ♦ Smak gjerne til med anna type søtning, men en pulverisert/flytande variant.
  • Ser himmelsk ut
  • Så utrolig godt ut

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.