Tekst og foto. Franciska Munck-Johansen. Skal du ha gjester i julen eller på nyttårsaften. Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
Dette brødet MÅ dere bare prøve. Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på. Passer perfekt som tilbehør til en god middag eller en god varm suppe
hvordan kan bakst bli bedre eller ferskere enn dette. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg noen gang har smakt. En saftig, fudgy og søt fornøyelse. Oppskriften har jeg fått av ei venninne, som jeg nok en gang må takke for å ha introdusert meg for denne herligheten
Inspirert av Kristina Andersen. enklere rundstykker får du ikke, og i tillegg smaker de supergodt. Noen få enkle ingredienser som de fleste har, og vips, du har ferske crispy rundstykker til helgefrokosten
Del dette. TwitterFacebookGoogleLik dette. Grønnsakssuppe har jeg alltid syns vært litt kjedelig mat. Det var det helt til jeg møtte kona mi og fikk smake på hennes grønnsakssuppe
Dette var opprinnelig en oppskrift på hveder, en type søtt brytebrød danskene er veldig glade i. Konsistensen på brødene var så bra at jeg tenkte at dette må det jo blir bra hamburgerbrød av
Dette spørsmålet hadde jeg egentlig konkludert med et "nei" på, inntil jeg lagde denne. La dette avkjøles, før du tilsetter egget til den tørre blandingen etterfulgt av smørblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.