Rabatten gjelder denne kakeformen, men også alt annet av servise, kniver og glass med unntak av Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass
Brukte oppskriften jeg vanligvis bruker til brioche, og den gav to stjerner. Det bør da fungere fint å kutte ut sukkeret i deigen, og heller fylle med for eksempel pesto, soltørka tomat, urtekrydder, pensle med krydderolje eller kun smelta smør mellom lagene, eller noe annet godt
Åpne døra til steikeovnen, ta av varmen og la døra stå på innerste hakk. Visp 4 egg og 1,25 dl sukker til eggedosis. Fyll røra i smurt form (24 cm). Steik kaka nederst i ovnen på 170 grader i 40 minutt. Pisk 3 dl fløyte til krem. Ha kaka kaldt (kjøleskap) i ca 4 tima, eller meir før servering (eg laga kaka 16. 4 egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.