Selv om forkjølelsen har inntatt kroppen, har vi lenge hatt lyst på nybakte boller. Så når min kjære var på jobb idag bestemte jeg meg for å lage dette før han kom hjem
Her om dagen fikk vi så utrolig lyst på eplekake - og det var veldig lenge siden jeg har laget. Så da var det bare å finne fram oppskriften og sette igang
- Silje Bjørnstad - . Stek kylling og bacon et par minutter på hver side slik at det får litt farge. I mellomtiden lager du fløtesaus og blomkålpure - oppskrift på blomkålpure finner du her
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Silje Merethe Nilsen Johannessen. Denne oppskriften på Sarah Bernard er ment for å laget i en langpanne, det er altså en mye enklere versjon enn den oppsinnelige
- Silje Bjørnstad - 85 gram meierismør. Disse er MUMS. D. Du trenger. 85 gram meierismør2 dl fløte3 ss sukrinmelisvaniljepulver eller frø fra vaniljestang
- Silje Bjørnstad - . Jeg er veldig glad i supergrønnsaken brokkoli siden den er ekstra rik på vitaminer og mineraler så jeg spiste bare 1/2 brokkoli ved siden av, pluss at jeg drysset over en neve usaltede cashewnøtter
Jeg skjønner at det ikke bare er jeg som har sans for kladdekaker, for Snickerkladdekake som jeg postet for et par dager siden, har vært klikket på noe helt enormt
- Silje Bjørnstad - . FØLG SILJEBJORNSTAD. Hell over i en ildfast form og stek bunnen i cirka 10 minutter på 200 grader. Stekes dermed i cirka 18-20 minutter på 200 grader (til osten er smeltet og bunnen har stivnet)
- Silje Bjørnstad -. Legg på baconskiver og skiver av fersk mozzarellaost. Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt med strmiler av rødløk og paprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter
Mange kjenner til denne oppskriften på proteinrundstykker med cottage cheese, egg og havregryn. I tillegg brukte jeg havremel i stedet for havregryn for å få en finere konsistens på rundstykkene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.