La potetsalaten stå i kjøleskapet så lenge det går, da blir den bedre på smak og jeg anbefaler alltid å lage potetsalat minst dagen før den skal spises
Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
Dette er en frisk potetsalat som passer til både grill og spekemat. Legg potetene i saltet vann og kok på medium varme i ca 15 minutter til er ferdige. Du finner mange flere spennende oppskrifter på 1 kg amadine poteter eller kokefaste
I dag får dere oppskrift på en potetsalat som både smaker godt og ser fin ut. Jeg bruker feldsalatmix her fordi den har forskjellig farge på bladene slik at det ser finere ut
Potetsalat var et av tilbehørene vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg. Denne har jeg lagd i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere
I dag fikk jeg utrolig lyst påpotetsalat til kotelettene som skulle bli dagens middag. Men jeg er nokså ny på dette og har fått vite at tommelfingerregelen er at grønnsakene skal vokse over jorden
Ikke bare er det bedre enn kjøpes, men da har du full kontroll på hva den inneholder. I løpet av sommeren blir det mye grillmat og da passer det kjempebra med hjemmelaget potetsalat
En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen. Dette er en luksusutgave av en potetsalat , smaksrik, enkel å lage og en vinner til sommerfesten
Den er lettere og friskere på smak, men mins like god. Denne potetsalaten er et ypperlig alternativ til den tykke rømmedressingen de fleste er vant med
Legg potetene på ett fat og legg rødløk, oliven og kapers over potetene. Nydelig, smakfull potetsalat. Jeg brukte små nypoteter og serverte dem hele, med skallet på
Potetsalat kan brukes som tilbehør til så mangt og her har du min beste oppskrift. Rør inn avkjølte potetbiter, potetsalaten er best når den har stått en dag eller to slik at den får satt seg
I Trondheim har det vært matfestival med friske grønnsaker og urter fra Frosta, fersk sjømat fra Hitra og Frøya, tradisjonelle melkeprodukter og viltmat fra Røros – og uendelig mye mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.