Kunsten er å ha nok smak og fyldighet slik at man får en metthetsfølelse. Fordelen er at jeg kan ta grove stykker av grønnsakene, hele fedd hvitløk og frisk chili
Et annet tips jeg må få dele er at dette er en helt super lunsj og kveldsmat. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Her har jeg lagd en enkel suppe med gulrøtter som er fyldig, full av smak og mettende. Liker du kjøttfri mandag er det bare å droppe chorizo, men ellers anbefaler jeg å ha litt chorizo over fordi den gir suppen en god helhetlig smak og et lite kick
Når kraften koker lager du små boller med t-skje og legger de i kraften, de er raskt ferdig. Når de alle flyter opp slår du de i over i et døslag og IKKE SLÅ UT KRAFTEN
Potet og purreløk suppe er lett å lage. Ikke trenger du jevning, siden potetene fikser den biten, og ikke er det noe meieriprodukter i den, skulle du være en av mange allergikere
Rens og finhakk løken og surr den i pannen, ha i vann, buljong og renset og delt selleri/poteter. Ønsker man å ha i melk eller fløte har man i det og til slutt findelt gressløk
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.