Blogg. Sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter. Tilsett purreløk og gulrot i den hvite sausen. På menyen i dag var det sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter
Skjær #sei i serveringsstykker, drypp over sitronsaft, og dryss med salt og pepper. Nå skal dere få en med #persille og #parmesan, samt en kjempegod potetsalat med masse smak til
Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Skrell og kutt gulrøtter i biter, ha bitene i en kasserolle, sammen med appelsinsaften
Stek seifilètene i litt olje til varmen har trukket halvveis gjennom fisken. Skrell og kok gulrøttene møre, sil av, kjør til krem med fløte og smak til med salt
SEI , GRØNNSAKER OG PARMESANSAUS. Dette er en enkel, lett og sunn middag med gode smaker. #mat #økologisk #fisk #villfisk #sei #avokado #parmesansaus #enkel #sunn #kosthold #helse #fredag #helg #sommer
Jeg kjøper ofte fersk seifilet fordi den ser fin ut og koster som sagt ikke skjorta. I den nye Fiskekokeboka av Tom Wiktor Gausdal og Stian Floer fant jeg denne spennende oppskrifta
Av og til blir jeg lei av kokte poteter, og da er stappe god å ty til. Og det er jo så godt. ¤ Skrell potetene, gulerøttene og sellerirota og del dem i store terninger¤ Kok grønnsakene i vann til de blir møre
Eg brukte sei i staden for torsk og raudløk i staden for purreløken som gjekk med i går. Eg liker heller ikkje å produsere meir oppvask enn nødvendig, så i staden for å forvelle brokkoli og løk, sette eg dei inn i omnen i vatnet med folie over medan eg kutta opp resten av ingrediensane
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.