Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Jeg starter uken her på My Little Kitchen med å dele en oppskrift på en sunn og god scampisalat. Jeg er med i en foto konkurranse på Le Creuset Norge sin facebookside
En lett salat er godt å ha i magen før jeg skal sette meg ned med boka om markedsføringkanaler. )Jeg server med en rømmedressing som ofte går igjen når det serveres salater her i huset
hvitløksrømmedressing (oppskrift på stor porsjon her). Med dressing til blir det friskt og godt. Server medhvitløksrømmedressing (oppskrift her) eller honey-mustard dressing (oppskrift her)
Scampisalatmedhvitløksrømmedressing. noen tynne ringer med rødløk (ca. Krydre de frosne torskefiletene med sitronpepper og salt på begge sider og legg dem over lett créme fraichen
Lag hvitløksrømmedressingen. Smakene på dette lammelåret er en forandring fra den andre oppskriften jeg har på klassisk, langtidsstekt lammelår med rosemarin, timian og rotgrønnsaker
Scampisalatmedhvitløksrømmedressing. Oppskriften er ikke min oppfinnelse, men jeg har den fra Freias dronningsjokoladedråper-pakke hvor det fulgte med et lite oppskriftsark
Frisk mango- og kylling-salat medhvitløksrømmedressing. Dette markeres med starten på ukemenyer med forslag til ulike middagsoppskrifter til hver ukedag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.