Det blir jo mye laks når vi har fisk, og jeg var litt lei. Det går såklart an å bruke andre typer fisk til denne retten også, for eksempel skrei, som er i sesong nå
Salt, søt, syrlig og bittelitt spicy salat - som asiatisk mat skal være. Du kan også bruke salaten uten proteiner og servere den, som tilbehør til grillmat eller
Det har vært sommer i hele to dager på rad - og vi har grillet. Vi marinerte biter av salmalaks i olivenolje, hvitløk, sitron og koriander, før vi så vidt stekte den på grillen
Dette er en rett som har så utrolig gode smaker og som vi gjerne spiser om og om igjen. Du vil ikke angre på og forsøke denne, selv om det kan virke som en merkelig sammenblanding så harmonerer smakene bare så utrolig god sammen
Å trille og steke kjøttboller er noe av det kjedeligste jeg vet, derfor har jeg begynt å steke de i stekeovnen og det går helt utmerket, du kan steke de i langpannen med litt smør eller olje i bunnen eller på bakepapir som jeg har gjort her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.