Dette er en knallgod saus til fisk og skalldyr. Ha soyasaus, riseddik og saft av lime en kaserolle. Varm opp og pisk inn smøret i terninger til det blir en jevn saus
Server den sesambakte fisken medwasabimajones, lefser og mangosalat. Bland godt sammen og legg bitene utover i en ildfast form eller på et stekebrett kledd med bakepapir
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
Dander så laksen oppå, dryss på sesamfrø og ha en liten sleiv med ris på siden. Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Rett før servering heller du over noen spiseskjeer medponzusaus, og vender lett inn. Strimlede grønnsaker (à la julienne) absorberer mer smak og blander seg fint med de andre ingrediensene
Laksesashimi medponzusausog mango- avokadoskiver. Er du en av bloggens faste lesere, så vet du kanskje at hver tirsdag og torsdag deler jeg nye mateventyr med deg (foruten hver søndag finner du ukemenyer og bonus oppskrifter, så klart)
Jeg benytter meg derfor av hans interesse for å lage nettopp denne retten, mens jeg selv kan sette meg med bena på bordet og se et intellektuelt stimulerende talk show
Ha litt salt og pepper på eggeplommen og begynn å visp mens du heller på olje, bare i dråpevis til å begynne med, men etter hvert kan du helle på mere i en tynn stråle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.