Framgangsmåten er den same. Det er ikkje kvart år det vert laga rognebærgelé på skulekjøkenet. Det vert i alle fall ikkje stor nok avling til at alle kan få med eit glas heim
Det fine med denne måten å laga mat, er at alt går i same forma. Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna
Dersom gjestane ikkje kjem seg til bords med det same, heller du av kokevatnet, sett potetkjelen til side og legg ein rein kjøkkenhandduk og deretter eit lokk over
Kok gjerne tre-fire knokar (avhengig av kor store dei var, mine var rundt 1,3 kg) på same tid, det tek like lang tid, krev like mykje energi, og då har du middagar i beredskap
Svenskane har ein liknande variant av denne retten med Falukorv, finnane har det same. Heime på kjøkkenet til mor mi og far min var det alltid ei ladning med tørrpulverposer frå ein viss suppeprodusent i ei skuff ved komfyren
Kje er mildt og kan og brukast, det same kan lam og fårekjøtt. Uansett kva du har slags råvarer i spekepølsa di, vil kvar blanding utvikle sin eigen særeigne karakter
In the same skillet, cook chicken over medium-high heat for 5-6 minutes or until no longer pink. Directions In a large resealable plastic bag, combine 2 tablespoons oil, lemon juice and seasonings
Ch 3, hdc in same stitch,* skip 1 ch, v st in next ch, rep from * around, join with sl st in top of first hdc. Ch 3, hdc in same st, insert hook in sp in the center of the crocodile stitch and complete a v- st, *v-st in next ch 1 sp, insert hook in the space in the center of the crocodile stitch and complete a v-st, repeat from * to * around
Same goodies, different wrapping. /inneholder sponsorlinker. Hei. Det er fredag og straks helg. Det er trolig flere mini-tenner på gang så i natt ble det lite søvn gitt, men så blir dagen allikevel fin når man våkner til to store, nysgjerrige blå øyne og ute skinner sola
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.