Pastinakk er en av mine favorittgrønnsaker. Jeg hadde kjøpt inn en hel haug til å lage noe av det beste jeg vet, nemlig pastinakkpuré som vi skulle hatt til lammesteken på påskeaften
Skjær poteter og pastinakk i like store biter, gravhakk løk. Potet- pastinakk og løksuppe med gremolata – 4 pers. 1 pastinakk. Potet- pastinakk og løksuppe med gremolata – 4 pers. 1 pastinakk 1 stor gul løk eller salatløk
Det å saltbake fisken kan virke litt skummelt for det skal ganske mye salt til, men saltet er til for å holde fisken saftig samtidig som den tar til seg smakene fra urtene
Varm grillen slik at den blir god og varm. Bruker du kullgrill, skal kullene ha blitt askegrå. Det skal være så varmt at du ikke klarer å holde hånden i 3 sekunder over grillristen
Saltbakte løk er en svært allsidig siderett, så lag gjerne en stor posjon når du først er i gang. Server saltbakte løk og laks med gratinert chevre med en enkel grønn salat, gjerne toppet med ferske fikener og cherrytomater
Poteter kan enkelt varieres. Og mange smaker kan tilsettes. De må ikke kokes hver dag. En av min favoritter, som også er en av de enkleste, er å bake de på et lag sjøsalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.