Søndagskos med riktig søndagsmat. Koteletter.
Randiannette
Randiannette
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 store poteter
  • 2 store gulrøtter
  • 1 hel rødløk
  • 220 grader Del potetene i båter og legg de på et stekebrett med litt olivenolje, salt og pepper. La de stå i 30 minutter Stek kotelettene i en stekepanne i ca 4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Skjær opp gulrøttene og løken i skiver og legg over potetene sammen med kotelettene. Det gir en god smak fra kjøttet over på grønnsakene. Etter ca 15 minutter kan du slå av ovnen og legg brokkoli over grønnsakene og la det stå der i ca 10 minutter i ovnen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.