Så ergerlig, men når selskapet skal stå samme kveld, da er det ikke mange valg. Man fjerne det som er brent og håpe der er nok bra kaker igjen til litt sprøtt på tallerkenen sammen med sjokolade-moussen
Når fisken rakes skjer det en spaltning av protein og fettstoffer underpåvirkningen av saltet. Og når viogså vet at alle har sine spesielle, egne knep, forstår vi denne delikatessens mangfold
Bortsett fra toppingen så er der ikke mange kalorier i denne suppa, det er også ei billig moro. Den toppingen varså god i seg selv var at jeg ble helt forelsket i den
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Sorbèt derimot, det er tingen og med så mange variasjonsmuligheter. Denne gangen blir det bare for voksne, altså den inneholder ikke barnevennlige saker
Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvisvarer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform
Såvi får heller bruke det nest beste. Før var det bare snakk om villfisk. Eller godt om du vil. Legg over noe slik at den ligger under laken hele tiden
Bjørkepinnene legger viunder risten, med vann opp til risten, og ribben i serveringsstykker over. Vi bruker vanligvis Ringerikspoteter, men også Gulløye, som vi nå får i butikkene her syd, er deilg
Når man i tillegg bor i et land der været er like lunefullt som en gjennomsnittelig NOKIA-telefon, og attpåtil har null oversikt over hva man kan kan forvente seg av livvidde påfølgende uke, er det mye der skal tas høyde for når man skal finne et tilnærmet passende antrekk for en sådan anledning
Mos jordbær, sukker og sitron, smak til, puddingen er søt, så la den gjerne være litt syrlig. (bruk gjerne litt mer om du vil)Mykt smør til å smøre loffen med
La dem koke sammen med eplemosten under lokk til de er så møre at de kan moses gjennom en sikt. Du trenger1 l ferske nyper eller 1/2 ltr tørkede nyper 1 l vann 1,5-2 ss potetmel3 dl eplemost1 ts kanel7-100 g sukker, eller eventuelt det søtningsmiddelet du måte ønskeFløte til kremNypene kokes hele etter at de er renset for blomst og stilk og vasket
Jeg liker den sånn midt i mellom, ikke for søtVarmes opp (ikke koke da forsvinner alkoholen). I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.